YOU-TWO YOU-TWO
Vous êtes ici : Homepagina » Affaires » U2-zanger Bono steekt honderd miljoen in noodlijdend Palm

U2-zanger Bono steekt honderd miljoen in noodlijdend Palm

D 22 december 2008     H 23:53     A Dom     C 0 messages


Alle versies van dit artikel: [English] [français] [עברית] [Nederlands]

De investeringsmaatschappij van U2-zanger Bono investeert honderd miljoen dollar om de noodlijdende smartphonemaker Palm er bovenop te helpen. Palm komt volgend jaar met toestellen met het nieuwe Nova-besturingssysteem.

Sceenshot Access Linux Platform 3.0De investeringsmaatschappij van Bono, Elevation Partners, denkt dat Palm volgend jaar de telefoonmarkt gaat veranderen, zo staat in het bericht dat Palm en Elevation Partners maandagmiddag publiceerden. Elevation Partners vindt dat Palm voor 2009 ’een gedifferentieerde roadmap’ heeft.

Die roadmap zal onder andere bestaan uit toestellen met het nieuwe op Linux gebaseerde besturingssysteem Nova, dat over twee weken tijdens de CES zal worden onthuld, bevestigde een Palm-topman onlangs in het Amerikaanse tijdschrift Businessweek. In de loop van 2009 zullen de eerste toestellen met Nova in de winkels komen te liggen, al is het onduidelijk precies wanneer.

Het gaat al een tijdje niet goed met Palm. De smartphonemaker kondigde eerder al een aantal medewerkers te moeten ontslaan vanwege tegenvallende verkopen. Het is niet de eerste keer dat Bono’s investeringsmaatschappij Palm te hulp schiet. Dat gebeurde anderhalf jaar geleden ook al eens.


Online bekijken : Tweakers.net

Een bericht, een commentaar?
vooraf modereren

Dit forum wordt vooraf gemodereerd: je bijdrage zal pas verschijnen nadat een redacteur van de website het heeft goedgekeurd.

Wie ben je ?
Je bericht